søndag 10. august 2008

Holbergfondene forsøker å profittere på skandalene rundt råsalg av finansielle produkter

Sjefen i Holbergfondene, Egil Sjursen, hadde et innlegg i DN 10. juli 2008 der han skarpt kritiserte foretak som har solgt kostbare og kompliserte spareprodukter til privatkunder. Sjursen var også svært kritisk til sammenblandingen av rollene "investeringsrådgiver" og "selger". Den implisitte meldingen i innlegget var "kjøp heller Holbergfondenes aksjefond".

Sjursen har et par svin på skogen selv, privatkunder som ønsker eksponering av sine sparepenger i aksjemarkedet burde holde seg unna de dyre aksjefondene Holbergfondene selger. Og, som kan sees her, Holbergfondene er ikke bedre enn noen andre på å skille mellom "rådgiver" og "selger" (se titlene til Monica Mjøs Lassen og Arne M. Troye):


Undertegnede skrev et innlegg i Dagens Næringsliv angående saken. Foreløpig har Holbergfondene ikke kommet med noe motinnlegg. Kanskje de foretrekker at denne saken dør hen i stillhet.

6 kommentarer:

david sa...

Hallo,

Søk om et raskt og praktisk lån for å betale regninger og å starte et nytt økonomisk prosjekt med den billigste renten på 2%. Kontakt oss i dag via e-post: stewartd887@gmail.com med lånebeløpet som trengs. Vårt minste lånetilbud er € 5,000.00 til € 50,000,000.00. Vi er sertifisert, registrert og legitim utlåner. Du kan kontakte oss i dag hvis du er interessert i å få dette lånet, kontakt oss for mer informasjon om låneprosessen. Prosess som lånevilkårene og hvordan lånet overføres til deg. Vi trenger ditt presserende svar hvis du er interessert.

Fyll og legg inn låneskjemaet nedenfor:
 
Navnet ditt:______________________
Adressen din:____________________
Ditt land:____________________
Yrket ditt:__________________
Lånbeløp som trengs: ______________
Lånetid: ____________________
Månedlig inntekt:__________________
Mobiltelefonnummer: ________________
Har du søkt om lån før: ________________
Hvis du har søkt om et lån før, hvor du behandlet deg ærlig? hvor ligger selskapet?

e-post: stewartd887@gmail.com
Med vennlig hilsen
Mr. David Walters

Anonym sa...

Privat utlåner Bentex Funding Group Ltd.
Hilsen til deg av (BFGL).
Vi er et France-Paris-basert investeringsselskap kjent som Bentex Funding
Group Ltd jobber med å utvide porteføljen globalt og finansiere
prosjekter.

Vi vil gjerne finansiere og investere med deg i noen lønnsomme
prosjekt hvis du har et levedyktig prosjekt vi kan finansiere ved å gjøre gjensidig
investering med deg. Hvis du er interessert, vennligst kontakt oss
på: avitinvestmentauthority2@gmail.com for mer informasjon.
Ser frem til å høre fra deg snart.
Med vennlig hilsen,
Fru Rose Larsson.
(Personlig assistent)
Bentex Funding Group Ltd (BFGL)
509 Rue Jacques Coeur, 75008 Paris-Frankrike
Paris-France.Bentex Funding Group Ltd (BFGL)

Anonym sa...

Hei, Oletko etsimässä hyvämaineista lainanantajaa, joka on kyllästynyt pankkien ja asuntolainojen vetäytymisestä, oletko kyllästynyt etsimään rahastoja yrityksesi rahoittamiseen, vai oletteko taloudellisesti hämmentynyt, ettet voi maksaa velkoja ja laskuja? Ajatteletko saada taloudellista apua? vaikka et kiirehdi nyt ja tartu taattuun ja suojattuun lainaasi tänään, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: peoplehelpinc@hotmail.com, pikaviestipuheluun tai whatsappiin / +48732232552.

Vastaa

Anonym sa...

Le_Meridian Funding Service gikk utover kravene sine for å hjelpe meg med lånet mitt som jeg brukte utvide apotekvirksomheten. De var vennlige, profesjonelle og absolutte perler å jobbe med. Jeg vil anbefale alle som leter etter lån å kontakte. E-post..lfdsloans@lemeridianfds.com Eller lfdsloans@outlook.com.WhatsApp ... + 19893943740.

Joshua benjamin sa...

Har du lett etter finansieringsmuligheter for ditt nye boligkjøp, bygging, eiendomslån, refinansiering, gjeldskonsolidering, personlige eller forretningsmessige formål? Velkommen til fremtiden! Finansiering gjort enkelt hos oss. Kontakt oss da vi tilbyr vår finansielle tjeneste til en lav og rimelig rente på 3 % for lang og kort låneperiode, med 100 % garantilån. Interessert søker bør kontakte oss for videre låneoppkjøpsprosedyrer via: joshuabenloancompany@aol.com

Urgent Loan sa...

Vil du ta opp et lån og ikke vet hvor du kan få et ekte lån?
Ønsker du å starte en bedrift, men har ikke kapital?
Trenger du å søke om lån av en eller annen grunn?
Trenger du et julelån?

Håpet har endelig kommet fordi Elena Nino gir raske og pålitelige lån, deres tjeneste er 100% ekte og garanterer at du får lånet når du søker. Send en e-post og godkjenn i dag på elenanino0007@gmail.com

Takk og Gud velsigne deg
TILLIT
Elena